Shows:

hier kunt u de resultaten zien van de showkatten in de cattery in het jaar

2023

 

Op de internationale kattenshow van de 1.DEKZV e.V. te Henstedt-Ulzburg op 16 en 17 december 2023 heeft Marc O’Polo de Sedais zijn 6e en 7e titelpunt voor de titel Supreme Champion, Quianna fan ‘e Hegedyk haar 2e en 3e titelpunt voor de titel Groot Internationaal Kampioen en Winona fan ‘e Hegedyk haar 1e en 2e benodigde titelpunt voor de titel Kampioen behaald. Marc kreeg ook een nominatie voor deelname aan de Best in show verkiezing. Dit was een heel mooie afsluiting van het showjaar 2023. 

 

+ + + + + + + + + + + + + + + + + +

Op de internationale kattenshow van de NLKV te Sliedrecht op 10 december 2023 heeft Marc O’Polo de Sedais zijn 5e titelpunt voor de titel Wereldkampioen behaald en Winona fan ‘e Hegedyk haar 1e titelpunt voor de titel Kampioen. Karlotta fan ‘e Hegedyk heeft een U2 behaald en Karola fan ‘e Hegedyk een U1. Karola mocht ook voor nominatie Best in Show meedingen. Winona heeft de Best in Variëteit gekregen.

 

Op de internationale kattenshow van Mundikat in Wijk bij Duurstede op 9 december 2023 heeft Marc O’Polo de Sedais zijn 5e titelpunt voor de titel Supreme Champion behaald en Quianna fan ‘e Hegedyk haar eerste titelpunt voor de titel Groot Internationaal Kampioen.

 

Op de internationale kattententoonstelling van de BdK NRW e.V. te Wuppertal op 25 en 26 november 2023 heeft Marc O’Polo de Sedais zijn 3e en 4e titelpunt voor de titel Wereldkampioen toegekend gekregen. Op de zondag kreeg Marc de beker Richterliebling uitgereikt door keurmeester Janny Geelen. Zij roemde Marc als prachtige en goed verzorgde Heilige Birmaan. En Marc kreeg die dag ook de Best in show toegekend!

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + 

Op de internationale kattenshow van Limbra Cat Club te Panningen op 12 november 2023 heeft Marc O’Polo de Sedais zijn 2e titelpunt voor de titel Wereldkampioen toegekend gekregen. Hij kreeg ook een nominatie voor Best in show. Winona heeft met plezier een Ex 1 toegekend gekregen aldus de keurmeester.

 

 

Op de internationale kattenshow van de BdK-NRW e.V. te Kalkar op 21 en 22 oktober 2023 heeft Marc O’Polo de Sedais zijn 5e titelpunt voor de titel Groot Europees Kampioen en zijn 1e titelpunt voor de titel Wereldkampioen toegekend gekregen. Marc mag zich nu Groot Europees Kampioen weten.

Marc werd op beide dagen genomineerd voor de Best in Show en op zaterdag kreeg hij ook de prijs voor de Rassesieger (Best in Varieteit).

 

Op de internationale kattenshow van de NRKV te Woudenberg op 15 oktober 2023 heeft Marc zijn 4e titelpunt voor de titel Groot Europees Kampioen toegekend gekregen.

Op de internationale kattenshow van Mundikat op 14 oktober 2023 te Varsseveld heeft Marc zijn 4e titelpunt voor de titel Supreme Champion en Quianna haar 3e titelpunt voor de titel Internationaal Kampioen toegekend gekregen. Quianna is nu Internationaal Kampioen.

Op de internationale kattenshow van Neocat te Apeldoorn op 24 september 2023 heeft Winona fan ‘e Hegedyk een Ex 1 toegekend gekregen, terwijl er deze keer een concurrente was. Extra speciaal dus!

# # # # # # # # # # # # # # # #

 

Op de internationale raskattenshow van de Kon. Mij de vrienden der kat te Sint-Niklaas op 10 september 2023 hebben Marc en Quianna hun benodigde titelpunten toegekend gekregen. Quianna fan ‘e Hegedyk haar 2e titelpunt voor de titel Internationaal Kampioen. Marc O’Polo de Sedais zijn 3e titelpunt voor de titel Groot Europees Kampioen. Marc kreeg ook de nominatie BIS en de prijs voor beste kleur colorpoint.

 

= = = = = = = = = = = = =

 

Op de internationale kattenshow van Felikat te Schiedam op 9 september 2023 hebben Marc en Quianna hun volgende titelpunten toegekend gekregen. Quianna haar 2e titelpunt voor de titel Internationaal Kampioen. Marc O’Polo zijn 3e titelpunt voor de titel Supreme Champion. Marc heeft ook een nominatie BIS gekregen.

 

= = = = = = = = = = = = = 

 

Op 3 september 2023 hebben Marc en Quianna op de internationale kattententoonstelling van BdK-NRW e.V. in Eschweiler hun volgende titelpunten toegekend gekregen. Quianna haar 3e titelpunt voor de titel Kampioen bij de onafhankelijken. Marc O’Polo de Sedais zijn 2e titelpunt voor de titel Groot Europees Kampioen bij de onafhankelijken. Marc kreeg ook nog een nominatie Best in Show open katers halflanghaar.

Op de internationale kattenshow van Mundikat te Uitgeest op 26 en 27 agustus 2023 heeft Quianna fan ‘e Hegedyk haar 3e titelpunt voor de titel Kampioen behaald en haar 1e titelpunt voor de titel Internationaal Kampioen. Winona fan ‘e Hegedyk heeft een mooi eerste keurrapport gekregen.

 

= = = = = = = = = =

 

Op de internationale kattenshow van Felis Belgica te Glabbeek op 19 augustus 2023 hebben Marc O’Polo en Quianna fan ‘e Hegedyk hun respectievelijk 1e en 2e titelpunt toegekend gekregen voor de titel Supreme Champion en Kampioen.

 

% % % % % % % % % % % % 

 

Op de internationale kattenshow van Felidae e.V. te Bremen op 6 augustus 2023 heeft Marc O’Polo de Sedais zijn eerste titelpunt voor de titel Groot Europees Kampioen behaald.

 

 

Op de internationale kattenshow van Felikat te Reusel op 2 juli 2023 heeft Marc O’Polo de Sedais zijn 8e en laatst benodigde titelpunt behaald voor de titel Groot Internationaal Kampioen bij de Fife.

 

Op de Internationale Kattenshow van Felidae e.V. te Hamburg op 11 juni 2023 heeft Marc O’Polo de Sedais zijn 3e titelpunt voor de titel Europees Kampioen toegekend gekregen. Hij mag nu dus de titel Europees Kampioen dragen.

 

Op de internationale raskattententoonstelling van 1. DEKZV e.v. te Ratingen op 13 mei 2023 heeft Marc O’Polo de Sedais zijn 6e en 7e titelpunt voor de titel Groot Internationaal Kampioen toegekend gekregen.

 

 

= * = * = * =

 

Op de show van Neocat te Dalfsen op 23 april 2023 heeft Marc O’Polo de Sedais zijn tweede titelpunt voor de titel Europees Kampioen behaald. Zijn dochter Quianna fan ‘e Hegedyk heeft een mooi keurrapport in de jeugdklasse 6 tot 10 maanden gekregen en een U1.

 

% % % % % % % % % % % % %

 

Op de internationale kattenshow van de B.K.V. ‘94 te Westerlo op 16 april 2023 heeft Marc O’Polo de Sedais zijn 1e titelpunt gekregen voor de titel Europees Kampioen. Ook kreeg hij de Best in show (BIS) toegekend.

 

 

#$#$#$#$#$#$#$#$#

 

Op de Mundikat show te Zutphen op 8 en 9 april 2023 heeft Marc O'Polo de Sedais 3 titelpunten voor de titel Groot Internationaal Kampioen behaald. Ook kreeg hij een nominatie Best in show.

 

 

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + 

 

Op de Felikat show te Heemstede op 25 en 26 maart 2023 heeft Marc O’Polo de Sedais zijn eerste en tweede titelpunt toegekend gekregen voor de titel Groot Internationaal Kampioen.

 

 

 

                                                                   

 

= = = = = = = = = = = =

 

Op de show van de NLKV op 5 maart 2023 te Sliedrecht heeft IC Marc O'Polo de Sedais zijn laatst benodigde titelpunt voor de titel Groot Internationaal Kampioen toegekend gekregen. Ook kreeg Marc de BIV red point Heilige Birmanen.

 

 

Dochters Quianna en Quorra fan ‘e Hegedyk hebben bij hun allereerste beoordeling in de jeugdklasse 3 tot 6 maanden ieder een U1 toegekend gekregen. Quorra kreeg ook een nominatie BIS.

 

%^%^%^%

Op de Neocat wereldshow van 29 januari 2023 in Nijkerk heeft IC Marc O'Polo de Sedais zijn 2e titelpunt voor de titel Groot Internationaal Kampioen toegekend gekregen.

Certificaat Marc O'Polo titelpunt.

Ook kreeg Marc een nominatie voor Best In Show volwassen katers.

oproep voor Marc O'Polo om deel te nemen aan de BIS verkiezing.

-+-+-+-+-

Op de North Sea Winner show van Mundikat op 4 en 5 februari 2023 te Nieuw-Vennep heeft Marc O'Polo de Sedais zijn laatst benodigde titelpunt voor de titel Internationaal Kampioen toegekend gekregen. Ook heeft hij een nominatie Best In Show in de categorie 1 volwassen open katers gekregen.

Oorkonde Marc O'Polo de Sedais Internationaal Kampioenstitelpunt die tevens als benodigde buitenlandpunt geldt.

Rozet en kaart nominatie BIS van Marc O'Polo de Sedais.

 

Op de internationale raskattententoonstelling van 1. DEKZV e.v. te Ratingen op 13 mei 2023 gaat Marc O’Polo de Sedais voor hopelijk nogmaals 2 titelpunten voor de titel Groot Internationaal Kampioen.

 

 

=-=-=-=-=-=

Op de internationale kattenshow van Felikat te Reusel op 2 juli 2023 gaat Marc O’Polo de Sedais voor zijn hopelijk 8e en laatst benodigde titelpunt voor de titel Groot Internationaal Kampioen.

 

© Copyright: 

A. Siebenga-Stallinga

Plezier aan prachtige katten beleven.

hobbycattery van Heilige Birmanen in Friesland.