Shows:

hier kunt u de planning en de resultaten zien van de showkatten in de cattery in het jaar

2024

 

Planning

Momenteel zijn er geen shows in de planning.

 

 

Resultaten

 

Op de internationale kattenshow van 1.DEKZV e.V. te Ratingen op 11 mei 2024 heeft Winona fan ‘e Hegedyk haar 3e titelpunt voor de titel Internationaal Kampioen bij de Fife toegekend gekregen. Daarmee heeft Winona nu de titel Internationaal Kampioen bij de Fife behaald.

Op de internationale kattenshow van Neocat te Dalfsen op 21 april 2024 is Quianna fan ‘e Hegedyk Europees Kampioen en Winona fan ‘e Hegedyk Groot Internationaal Kampioen geworden. Winona kreeg ook de Best in Varieteit voor de tortie en tabby point.

Op de internationale kattenshow van de NLKV te Sliedrecht op 14 april 2024 heeft Quianna fan ‘e Hegedyk haar 3e titelpunt voor de titel Europees Kampioen en Winona fan ‘e Hegedyk haar 2e titelpunt voor de titel Groot Internationaal Kampioen toegekend gekregen.

Op de internationale kattententoonstelling van de EVBL e.V. te Lunen-Brambauer op 30 en 31 maart 2024 heeft Quianna fan ‘e Hegedyk voor haar 2e titelpunt voor de titel Europees Kampioen toekend gekregen.  Winona fan ‘e Hegedyk heeft daar haar haar laatst benodige titelpunt voor de titel Internationaal Kampioen en 1e titelpunt voor de titel Groot Internationaal Kampioen toegekend gekregen. Ook werd Winona genomineerd voor deelname aan de Best in Show verkiezing. En kregen we de Best in Variëteit!

Op de internationale kattenshow van Felikat op 10 maart 2024 te Schiedam heeft Quianna fan ‘e Hegedyk voor haar 8e CAGCIB titelpunt voor de titel Groot Internationaal Kampioen toegekend gekregen. Zij is nu ook bij de Fife dus GIC. Winona fan ‘e Hegedyk heeft haar 2e CACIB titelpunt voor de titel Internationaal Kampioen toegekend gekregen.

Op de internationale kattenshow van Felikat te Hilversum op 17 en 18 februari 2024 heeft Quianna fan ‘e Hegedyk haar 6e en 7e titelpunt voor de titel Groot Internationaal Kampioen behaald en Winona fan ‘e Hegedyk haar 3e titelpunt voor de titel Kampioen en 1e titelpunt voor de titel Internationaal Kampioen.

Op de Wereldshow van Neocat op 28 januari 2024 te Nijkerk heeft Marc O’Polo de Sedais zijn Wereldtitelpunt voor de titel Wereldkampioen, Quianna fan ’e Hegedyk haar 1e titelpunt voor de titel Europees Kampioen en Winona fan ‘e Hegedyk haar 1e titelpunt voor de titel Internationaal Kampioen toegekend gekregen. Marc mag zich nu Wereldkampioen weten bij de Onafhankelijken, de hoogst haalbare titel daar, en is helemaal klaar met showen.

 

Op de internationale jubileumshow van Felikat in Beverwijk op 13 en 14 januari 2024 heeft Marc O’Polo de Sedais zijn 8e en 9e titelpunt voor de titel Supreme Champion toegekend gekregen en Quianna fan ‘e Hegedyk haar 4e en 5e titelpunt voor de titel Groot Internationaal Kampioen.

Marc O'Polo de Sedais mag nu de bij de Fifé hoogst haalbare titel Supreme Champion dragen en is klaar met showen bij de Fifé.

© Copyright: 

A. Siebenga-Stallinga

Plezier aan prachtige katten beleven.

hobbycattery van Heilige Birmanen in Friesland.