Shows:

hier kunt u de planning en de resultaten zien van de showkatten in de cattery in het jaar

2024

 

Planning

Op de internationale kattenshow van Felikat op 10 maart 2024 te Schiedam gaat Quianna fan ‘e Hegedyk voor haar hopelijk 8e CAGCIB titelpunt voor de titel Groot Internationaal Kampioen en Winona fan ‘e Hegedyk voor haar hopelijk 2e CACIB titelpunt voor de titel Internationaal Kampioen.

 

Op de internationale kattententoonstelling van de EVBL e.V. te Lunen/Brambauer op 30 en 31 maart 2024 gaat Quianna fan ‘e Hegedyk voor haar hopelijk 2e en 3e titelpunt voor de titel Europees Kampioen en Winona fan ‘e Hegedyk voor haar hopelijk 4e titelpunt voor de titel Internationaal Kampioen en 1e titelpunt voor de titel Groot Internationaal Kampioen.

Op de internationale kattenshow van de NLKV te Sliedrecht op 14 april 2024 gaat Quianna fan ‘e Hegedyk voor haar hopelijk 4e titelpunt voor de titel Europees Kampioen en Winona fan ‘e Hegedyk voor haar hopelijk 2e titelpunt voor de titel Groot Internationaal Kampioen.

Op de internationale kattenshow van 1.DEKZV e.V. te Ratingen op 11 mei 2024 gaat Winona fan ‘e Hegedyk voor haar hopelijk 3e titelpunt voor de titel Internationaal Kampioen en 1e titelpunt voor de titel Groot Internationaal Kampioen.

 

Resultaten

 

Op de internationale kattenshow van Felikat te Hilversum op 17 en 18 februari 2024 heeft Quianna fan ‘e Hegedyk haar 6e en 7e titelpunt voor de titel Groot Internationaal Kampioen behaald en Winona fan ‘e Hegedyk haar 3e titelpunt voor de titel Kampioen en 1e titelpunt voor de titel Internationaal Kampioen.

Op de Wereldshow van Neocat op 28 januari 2024 te Nijkerk heeft Marc O’Polo de Sedais zijn Wereldtitelpunt voor de titel Wereldkampioen, Quianna fan ’e Hegedyk haar 1e titelpunt voor de titel Europees Kampioen en Winona fan ‘e Hegedyk haar 1e titelpunt voor de titel Internationaal Kampioen toegekend gekregen. Marc mag zich nu Wereldkampioen weten bij de Onafhankelijken, de hoogst haalbare titel daar, en is helemaal klaar met showen.

 

Op de internationale jubileumshow van Felikat in Beverwijk op 13 en 14 januari 2024 heeft Marc O’Polo de Sedais zijn 8e en 9e titelpunt voor de titel Supreme Champion toegekend gekregen en Quianna fan ‘e Hegedyk haar 4e en 5e titelpunt voor de titel Groot Internationaal Kampioen.

Marc O'Polo de Sedais mag nu de bij de Fifé hoogst haalbare titel Supreme Champion dragen en is klaar met showen bij de Fifé.

© Copyright: 

A. Siebenga-Stallinga

Plezier aan prachtige katten beleven.

hobbycattery van Heilige Birmanen in Friesland.