Kittens Katja fan 'e Hegedyk

           Op deze pagina kunt u het opgroeien van de kittens van Katja fan 'e Hegedyk volgen.

           2021

           Katja kon haar plekje niet meer vinden in de cattery en heeft op 27 november 2021 de cattery verruild voor een heerlijke plek voor haar alleen bij een liefhebster. Er komen dus geen kittens meer van Katja die hier vermeld kunnen worden. Gelukkig hebben we Odalisk, dochter van Katja, nog om de lijn voort te zetten.

           Thysia heeft als eerste de cattery verlaten en woont op stand in Zuid-Scharwoude. Thirza Dot heeft haar intrek genomen in Deventer. Het plan is dat zij het begin gaat vormen van een nieuwe cattery. Thomas Max heeft ook een fijne plek gekregen om te gaan (samen)wonen.

           Op 5 mei 2021 zijn er drie kittens geboren van Katja en Diamonds Saffier van Katsuya. Katertje Thomas Max en poesjes Thirza Dot en Thysia, allen seal point, met mooie startgewichten van 90, 93 en 101 gram. Katja heeft haar moederrol weer geweldig opgepakt en de kittens groeien lekker. Heerlijk genieten weer van nieuw jong leven en de moederliefde van een moederpoes voor haar kroost.

           Katja met het T-nest, 14-07-2021.

           Thomas, Thirza en Thysia, 12-05-2021. De oortjes kleuren al donker.

           De drieling van Katja en Diamonds Saffier, 06-05-2021.

           Diamonds Saffier van Katsuya.

           +=+=+=+=+=+=+=+

           Obelisk en Othello hebben op 20 januari 2021 de cattery verlaten en zijn samen aan hun leven begonnnen bij familie Derks in Wijchen. De eerste berichten zijn al positief, er wordt al volop gespeeld met de jonge kinderen.

           2020

           Vlnr: Obelisk, Othello en Odalisk, 30-11-2020.

           Inmiddels zijn de kittens al goed zindelijk en eten en drinken zelfstandig. Al blijft het heerlijk om ook bij moederpoes Katja aan de melkbar te hangen!

           Katja met haar trio van het O-nest, 22 november 2020.

           Inmiddels wonen moederpoes en kittens in de kittenren. Daar leren de kittens om vaster voedsel te eten, water te drinken en de kattenbak te gebruiken. Zodra dat allemaal gelukt is krijgen ze de woonkamer tot hun beschikking om zich verder te ontwikkelen.

           Op 22 oktober 2020 heeft Katja haar eerste nestje kittens ter wereld gebracht. Het zijn een poes en twee katers met Prekestolen's Vinny als vader. Katja heeft het prima gedaan en was meteen erg beschermend over haar kroost. De melkgift kwam vlot op gang en het trio neemt al in gewicht toe. De oogjes zijn al aan het opengaan en de oortjes kleuren al wat. Het lijkt erop dat Odalisk, het poeskitten, seal point wordt en Obelisk, katertje, ook. Katertje Othello lijkt blue point te worden. De beide katertjes zijn inmiddels gereserveerd en het poesje blijft in de cattery wonen.

           Prekestolen's Vinny.

           Katja fan 'e Hegedyk met haar trio, 23-10-2020.

           Kittens van Katja fan 'e Hegedyk en Prekestolen's Vinnie, 23-10-2020. Zwarte en blauwe band zijn de katertjes, rose band is het poesje.