Cattery fan 'e Hegedyk

Hobbyfokker van Heilige Birmanen

Toekomstige dekkaters

Op 15 juni is Magic Valentino van Welvliet in de cattery komen wonen. Deze lilac tabby point kater is ook een beoogde toekomstige dekkater voor de cattery. Met dank aan cattery Van Welvliet voor het toevertrouwen van deze jongeman.


Magic Valentino van Welvliet, 16-06-2021.

Op 6 juni 2021 is Diamond Lapis Lazulli Leoma in de cattery komen wonen. Wij zijn erg blij met deze jonge seal point als beoogde toekomstige dekkater. Met dank aan cattery Katsuya en cattery Leoma!


Diamond Lapis Lazulli Leoma, 07-06-2021


Dekkater:
Wereldkampioen Aroska fân de Koarte Bun, blue point.

Wereldkampioen Aroska fân de Koarte Bun (blue point) is nog een korte tijd beschikbaar voor buitendekkingen. Zodra de jonge garde zover is nemen zij de plaats als dekkater in.

Poezen die op dekbezoek komen moeten vlo- en schimmelvrij zijn en negatief getest op FIV/FeLV. Die uitslag mag maximaal een jaar oud zijn en moet zijn afgenomen na een bezoek aan een andere dekkater. En denkt u er ook aan dat de inentingen van de fokpoes op orde zijn, die mogen maximaal een jaar oud zijn. Beter is het om de fokpoes recent geënt te hebben voordat zij drachtig wordt, dan krijgen de kittens de beste bescherming via de moeder mee. Zorg ook dat u de bloedgroep van uw fokpoes weet. De dekkater heeft bloedgroep Aa.

Als de poes ook negatief getest is via dna op PKD is dat een pré! (maar geen absolute voorwaarde). En als zij ook negatief getest is op HCM en PKD via echo is het gewenste plaatje helemaal compleet (maar geen absolute voorwaarde). Want Aroska is dat namelijk ook. En het is mooi als de nakomelingen ook zo'n goede start meekrijgen.

In het dekcontract worden vooraf afspraken gemaakt omtrent de nakomelingen en eventuele herdekking. Het is verstandig om voordat de fokpoes krols wordt al contact op te nemen. Dan is het allemaal geregeld voordat u de fokpoes komt brengen.

Hebt u interesse?

Mail met onze verzorgster via info@catteryfanehegedyk.nl

En wie weet zien wij elkaar!

2016


Aroska fân de Koarte Bun, fotosessie 15-04-2016.

Aroska fân de Koarte Bun, fotosessie 15-04-2016.

Aroska fân de Koarte Bun, fotosessie 15-04-2016.

Aroska als actieve dekkater, 1-2-2016.

2015

Aroska fân de Koarte Bun op show.


Aroska fân de Koarte Bun op de vensterbank van de katerkooi.