Cattery fan 'e Hegedyk

Hobbyfokker van Heilige Birmanen

Wereld Premior Marten fan 'e Hegedyk, chocolate point.

De eerste showkat van de cattery! 

Sinds 27 september 2015 mag Marten de hoogste titel voor castraten, Wereld Premior, dragen. Marten is daarmee uitgeshowd en geniet van zijn pensioen.
Foto: 25-01-2015.

Wereld Kampioen Aroska fân de Koarte Bun, blue point, en Falco fan 'e Hegedyk, lilac point.


Van jongs af aan vrienden!

Samen opgegroeid tot echte mannen. Aroska en Falco zijn in 2015 ieder vader geworden van een nestje, nadat zij hun testen negatief hadden afgelegd. Ook in 2016 hebben zij nestjes verwekt. Zij zijn de dekkaters van de cattery.
Foto: november 2014.

Wereldkampioen Floris fan 'e Hegedyk, red point.

Floris fan 'e Hegedyk, Wereldkampioen én dekkater geworden in Duitsland,

foto als kitten in 2013. De eerstgeboren dochter van Floris is mei 2015 in de cattery komen wonen: Joyce Christel the Cosy One. Joyce Christel heeft in 2016 haar eerste nestje gekegen, nadat zij de testen op HCM en PKD negatief had afgelegd.

Seal point Alexia en blue point Ariane fân de Koarte Bun

Zusjes, lekker samen opgegroeid.

Alexia heeft in 2015 haar eerste nestje gekregen, nadat zij haar testen negatief had afgelegd. Het nestje bestaat uit kater Dommel, chocolate point en poes Doutzen, blue point. In 2016 heeft Alexia een tweede nestje van Falco gekregen: katers Epke en Esra en poes Elbrich, seal point. En in 2017 haar derde nestje van Falco: kater Bonne en poezen Benthe en Bertha. In 2018 kreeg Alexia maar 1 kitten, poes Hester. Foto: juni 2014.

Ariane is verhuisd naar Norg en vandaaruit naar Drachten. Zij woont dus niet meer in de cattery.