Cattery fan 'e Hegedyk

Hobbyfokker van Heilige Birmanen

Kittens Katja fan 'e Hegedyk

Op deze pagina kunt u het opgroeien van de kittens van Katja fan 'e Hegedyk volgen.

2021

Obelisk en Othello hebben op 20 januari 2021 de cattery verlaten en zijn samen aan hun leven begonnnen bij familie Derks in Wijchen. De eerste berichten zijn al positief, er wordt al volop gespeeld met de jonge kinderen.

2020


Vlnr: Obelisk, Othello en Odalisk, 30-11-2020.

Inmiddels zijn de kittens al goed zindelijk en eten en drinken zelfstandig. Al blijft het heerlijk om ook bij moederpoes Katja aan de melkbar te hangen!

Katja met haar trio van het O-nest, 22 november 2020.

Inmiddels wonen moederpoes en kittens in de kittenren. Daar leren de kittens om vaster voedsel te eten, water te drinken en de kattenbak te gebruiken. Zodra dat allemaal gelukt is krijgen ze de woonkamer tot hun beschikking om zich verder te ontwikkelen.

Op 22 oktober 2020 heeft Katja haar eerste nestje kittens ter wereld gebracht. Het zijn een poes en twee katers met Prekestolen's Vinny als vader. Katja heeft het prima gedaan en was meteen erg beschermend over haar kroost. De melkgift kwam vlot op gang en het trio neemt al in gewicht toe. De oogjes zijn al aan het opengaan en de oortjes kleuren al wat. Het lijkt erop dat Odalisk, het poeskitten, seal point wordt en Obelisk, katertje, ook. Katertje Othello lijkt blue point te worden. De beide katertjes zijn inmiddels gereserveerd en het poesje blijft in de cattery wonen.


Prekestolen's Vinny.


Katja fan 'e Hegedyk met haar trio, 23-10-2020.


Kittens van Katja fan 'e Hegedyk en Prekestolen's Vinnie, 23-10-2020. Zwarte en blauwe band zijn de katertjes, rose band is het poesje.