Cattery fan 'e Hegedyk

Hobbyfokker van Heilige Birmanen

Kittens CH Hester fan 'e Hegedyk

Op 4 mei 2020, ja, dodenherdenking, zijn Noah en Nathan alsnog overleden. Haar dochters Naomi en Nadia hebben inmiddels de cattery verlaten. Zij zijn samen gaan wonen in een liefdevol nieuw thuis.


Ch. Hester fan 'e Hegedyk met haar vierling, 15-04-2020. Heerlijk en tevreden in de kraammand met warmtematje.

Op 12 april 2020 zijn de eerste kittens van Hester geboren. Twee poesjes en twee katertjes. Helaas zijn de kittens licht van gewicht, vooral de katertjes. Het is een zorgennestje wat de katertjes betreft. Hester accepteert de twee poesjes goed, de katertjes ziet zij niet zo zitten. Zij ligt gelukkig lekker veel en lang bij haar kittens en met bijvoeding en aanleghulp wordt er alles aan gedaan om ook de katertjes in leven te houden. Maar als de moederpoes het al niet ziet zitten is er vaak meer aan de hand. Erg treurig, maar ook dit kan gebeuren bij het fokken.


Ch. Hester fan 'e Hegedyk met haar pasgeboren vierling van W. CH. Romeo Valentino van Welvliet. De laatstgeborene, het katertje met de paarse band, is het grootste zorgenkindje. Het katertje met de blauwe band krijgt ook bijvoeding en wordt extra aangelegd. Het poesje met de oranje band en haar zusje doen het van zichzelf goed genoeg.


Ch. Hester fan 'e Hegedyk, 11-04-2020, stille zaterdag, 64 dagen dragend en helemaal tevreden.