Shows:

hier kunt u de planning en de resultaten zien van de showkatten in de cattery in het jaar

2023


Planning

Op de show van de NLKV op 5 maart 2023 te Sliedrecht gaat IC Marc O'Polo de Sedais dan voor zijn hopelijk laatst benodigde titelpunt voor de titel Groot Internationaal Kampioen. Xandora, Quianna en Quorra gaan mee voor hun allereerste beoordeling. Xandora in de jeugdklasse 6 tot 10 maanden, Quianna en Quorra in de jeugdklasse 3 tot 6 maanden.


/#/#/#/#/#/#/#/#/#/#/#/#/#/#/#/#/#/#/#/#/#/#/#/

Op de internationale Felikat kattenshow van 25 en 26 maart 2023 te Heemstede gaat IC Marc O'Polo de Sedais voor zijn hopelijk 1e en 2e titelpunt voor de titel Groot Internationaal Kampioen.


+_+_+_+_+_+_+_+_+

Op de Mundikat show te Zutphen op 8 en 9 april 2023 gaat Marc O'Polo de Sedais voor hopelijk 3 titelpunten voor de titel Groot Internationaal Kampioen.Resultaten

Op de Neocat wereldshow van 29 januari 2023 in Nijkerk heeft IC Marc O'Polo de Sedais zijn 2e titelpunt voor de titel Groot Internationaal Kampioen toegekend gekregen.


Certificaat Marc O'Polo titelpunt.

Ook kreeg Marc een nominatie voor Best In Show volwassen katers.


oproep voor Marc O'Polo om deel te nemen aan de BIS verkiezing.

-+-+-+-+-

Op de North Sea Winner show van Mundikat op 4 en 5 februari 2023 te Nieuw-Vennep heeft Marc O'Polo de Sedais zijn laatst benodigde titelpunt voor de titel Internationaal Kampioen toegekend gekregen. Ook heeft hij een nominatie Best In Show in de categorie 1 volwassen open katers gekregen.


Oorkonde Marc O'Polo de Sedais Internationaal Kampioenstitelpunt die tevens als benodigde buitenlandpunt geldt.


Rozet en kaart nominatie BIS van Marc O'Polo de Sedais.