Cattery fan 'e Hegedyk

Hobbyfokker van Heilige Birmanen

Shows:

hier kunt u de planning en resultaten volgen van de showkatten in de cattery.


2019


Planning

De eerstvolgende show in Nederland is op 15 december 2019 van de NLKV te Oirschot. Het is tevens de Kersthow, dus er zijn weer feestelijk verlichte en versierde kooien op show te verwachten.


De hoop is op een 3e CAC punt voor Hester fan ‘e Hegedyk, zodat zij zich kampioen mag noemen. Quibus fan 'e Hegedyk gaat voor de gezelligheid weer mee.

/////////////////////////////////////+++++++\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Resultaten

Op 10 november 2019, op de show van de Limbra Cat Club te Panningen, heeft Hester haar tweede CAC toegekend gekregen. Katja heeft een Ex 3 gekregen, Quibus een U1 en Grutte Pier een ZG.
+++=====+++++======++++++++=======++++++++======+++++++====

Op 2 november 2019 hebben Hester, Grutte Pier en Quibus op de show van Felikat te Gorredijk respectievelijk een U2, U1 en U1 toegekend gekregen. Grande Dame fan ‘e Hegedyk was met haar nieuwe eigewnaresse van cattery Amarose ook aanwezig en heeft ook een U1 toegekend gekregen. Bonne fan ‘e Hegedyk was er ook met zijn eigenaren van cattery Banyu en heeft zijn 5e titelpunt toegekend gekregen voor de titel Supreme. Het was een kleine reünie van fan 'e Hegedykjes.
====================================================

22 september 2019 op de show van de eigen vereniging NRKV te Ede heeft Hester fan 'e Hegedyk haar eerste CAC titelpunt toegekend gekregen.

Quibus en Grutte Pier hebben ieder een U1 gekregen en Katja een U.

Grutte Pier heeft ook de BIV gekregen en zelfs de BIS!


Best in Variëteit Grutte Pier fan ‘e Hegedyk, 22-09-2019.


Best in Show Grutte Pier fan ‘e Hegedyk, 22-09-2019.

####################### ################## ############

Op de Neocat rasclub show te Olst op 07-04-2019 heeft Hester fan ‘e Hegedyk wederom een U1 behaald. Ook kreeg zij de Best In Variëteit Heilige Birmanen toegekend door de keurmeester. En zij heeft een voordracht Best In Show meegemaakt. Kortom een geweldige showdag voor haar.Wereld Premior Marten fan ‘e Hegedyk was mee voor ondersteuning van Hester en deed mee in de Ereklasse Halflanghaar. Hij heeft een U3 toegekend gekregen.%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Op de Neocatshow te Houten op 27-01-2019 heeft Joyce Christel the Cosy One een U2 behaald in de Ereklasse halflanghaar.Hester fan ‘e Hegedyk heeft haar eerste keurrapport gekregen en een U1.