Cattery fan 'e Hegedyk

Hobbyfokker van Heilige Birmanen

Shows:

hier kunt u de planning en resultaten volgen van de showkatten in de cattery.


2019


Planning

8 september 2019 is de show gepland van de NVvK te Rotterdam,
met als special Heilige Birmaan.

Daar gaat Hester fan 'e Hegedyk proberen om een eerste CAC titelpunt toegekend te krijgen. Het G-nest gaat mee voor een beoordeling, vanwege de special Heilige Birmaan.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


22 september 2019 is de show gepland van de eigen vereniging NRKV te Ede. Daar gaat Hester fan 'e Hegedyk proberen om een CAC titelpunt toegekend te krijgen. En Quibus, Grutte Pier en Katja gaan ook mee voor een beoordeling.


#############################################################

De hoop is op 3x een CAC punt voor Hester fan ‘e Hegedyk, zodat zij zich kampioen mag noemen. Dus zal er nog een show gepland moeten worden als deze shows ieder een CAC punt opleveren.


Resultaten

Op de Neocat rasclub show te Olst op 07-04-2019 heeft Hester fan ‘e Hegedyk wederom een U1 behaald. Ook kreeg zij de Best In Variëteit Heilige Birmanen toegekend door de keurmeester. En zij heeft een voordracht Best In Show meegemaakt. Kortom een geweldige showdag voor haar.Wereld Premior Marten fan ‘e Hegedyk was mee voor ondersteuning van Hester en deed mee in de Ereklasse Halflanghaar. Hij heeft een U3 toegekend gekregen.%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Op de Neocatshow te Houten op 27-01-2019 heeft Joyce Christel the Cosy One een U2 behaald in de Ereklasse halflanghaar.Hester fan ‘e Hegedyk heeft haar eerste keurrapport gekregen en een U1.